Clientii nostri

Si cateva ganduri despre colaborarea noastra

Florin Carstea, Asociat

Sanamed Hospital

„Fie ca este vorba despre promptitudine, expertiza tehnica sau creativitate, echipa Atelier de Web a fost la inaltime de fiecare data, pe parcursul colaborarii noastre. De la dezvoltarea conceptului grafic aliniat standardelor noastre de comunicare si pana la implementarea tuturor solutiilor necesare platformelor noastre online, Atelier de Web a fost un real partener, venind constant in intampinarea nevoilor noastre cu cele mai potrivite sugestii si solutii.“

„Creativitate, know-how, flexibilitate si experienta - sunt doar cateva dintre criteriile ce ne fac de fiecare data sa apelam la serviciile Atelier de Web atunci cand este vorba despre dezvoltarea unor platforme web personalizate pentru clientii agentiei noastre. Intelegerea profunda a diferitelor modele de business cat si a nevoilor specifice ale acestora, implicarea si pasiunea cu care abordeaza fiecare proiect si client, plaseaza echipa Atelier de Web in topul companiilor furnizoare de solutii web integrate“

Eugen Sorescu,
General Manager

Revolver Communications

Cristian Soumanou,
General Manager

Art Deco Media

„Dupa ce am vazut portofoliul agentiei, nu am avut niciun dubiu si nicio retinere in a-mi pune toata increderea in ei. Mi-au demonstrat ca sunt prompti, talentati si seriosi. Intr-un cuvant: profesionisti. Pentru ca cea mai buna dovada nu consta in vorbe, ci in fapte, va recomand sa aruncati o privire pe site-ul pe care mi l-au facut.“

“Nu am avut niciodata senzatia ca sunt doar clientul unei firme de web design. Intreaga colaborare s-a bazat pe discutii prietenoase si constructive al caror rod s-a dovedit a fi un site cu care pot sa ma mandresc. Prin multa rabdare, atentie la detaliu si evident prin talent, echipa Atelier de Web reuseste sa denote profesionalismul necesar pentru a crea un site de calitate. Si, foarte important pentru un novice in web design ca mine, au reusit prin idei constructive sa modifice forma initiala a site-ului pe care o conturasem eu. Important este ca a fost o colaborare fructuoasa care a avut ca rezultat un site impecabil pe care am reusit sa mi-l administrez singur.”

Vladut Mateianu

Balta Sulimanu

Irma TANASE,
General Manager

Carpet & More

"Pasiunea este cuvântul care ne defineşte. Fără pasiunea prietenilor noştri de la atelierdeweb.ro nu reuşeam să ne împrietenim cu dumneavoastră, în condiţiile actuale. Suntem valoroşi, suntem frumoşi, dar echipa de la atelerdeweb.ro ne-a arătat ceea înseamnă artă în materie de web design, adică ceea ce numim ... „armonie”."

Prezentul e continuu. Vă vorbesc pe pagina mea web despre colecţii. E drept, sunt o fanatică a modei, moda mă iubeşte, dar ceea ce nu ştiţi e că sunt o fanatică a prieteniei. Prietenia nu face parte dintr-o colecţie, este însăşi „de colecţie”. Trupa de la www.atelierdeweb.ro e formată din nebuni. Ca mine. Nebuni frumoşi. Dacă spun că sunt profesionişti, sunt falsă. Neah, oamenii ăştia sunt buni rău, sunt cei mai tari în IT, sunt tăticii paginei mele web şi...n-au „silicoane profesionale”.

Bianca Dragusanu

bianca-dragusanu.ro

Flori STANESC,
General Manager

Etiquette Magazine

"La început am vrut să devenim parte din elită. În presă şi pentru clienţi. Apoi am realizat că scopul nostru este altul. Elitele sunt discutabile. Am înţeles că trebuie să devenim lideri. Cine ne-a învăţat? Atelierdeweb.ro. Cum au reuşit? Simplu. Dincolo de grafică, de programare şi de orice altceva ce reprezintă o instituţie creatoare de website, ei au şarm. Şi putere. Şi convingere.

E simplu să faci parchet sau mobilă. E mai greu să vinzi propriile produse, când salariile consumatorilor scad. Pentru noi a devenit, însă, uşor. Ştiţi când? Când au început să pice (scuzaţi pleonasmul) pe jos clienţii noştri, văzând ofertele. Cine ne-a îndrumat? Atelierdeweb.ro. Ca şi noi, sunt profesionişti şi, da, accesibili ca preţ, fără să fie ieftini! O firmă care merită toţi banii, fără să-ţi ia ... mobila din casă! Şi mai au şi web design premium!

Andrei CREANGA

Floor4all