Top 7 teme premium responsive de wordpress pentru un site web

Cum poti face un site web construit pe platforma WordPress perfect functional si atragator? In cazul alegerii unei teme predefinite dar care permite personalizarea in detaliu, am extras cateva dintre temele premium responsive create de WordPress.

1. X WordPress Responsive Theme este una dintre cele mai versatile teme responsive de pe piata. Dispune de mai multe tipuri unice de design si de o multime de pluginuri premium incluse in pret. Trasaturile specifice ale acestei teme sunt: posibilitatea de personalizare care permite o previzualizare inainte a de publica, coduri scurte, Retina Ready, MegaMenu, construirea de pagini web prin drag and drop, traducerile paginilor (compatibil cu pluginul WordPress Multilingual).

2. Avada Repsonsive Multi-Purpose WordPress Theme este o tema ce detine o varietate mare de instrumente de web design care nu necesita cunoasterea suplimentara a codificarii. Este compatibila cu majoritatea browserelor si permite personalizarea oricarui site web intr-un mod unic. Dintre caractersiticile sale amintim: actualizare automata periodica, suport de traducere, optimizare pentru viteza (cu un scor de 94%).

3. Bridge – Creative Multiporpose WordPress Theme este o tema puternica, dar flexibila care permite construirea unei pagini web in cateva ore. Se distringe prin layouturile impresionante, coduri de calitate, flexibilitate, documentare si bineinteles, posibilitatea de a fi personalizata. Nu in ultimul rand ofera suport pentru clienti. Permite personalizarea intregului meniu, a antetelor, precum si a ariei destinate titlurilor. Poate fi folosita si pentru crearea unui magazin online (este compatibila cu WooCommerce). Un alt atu al acestei teme este sectiunea de clipuri video ce se pot plasa pe fundalul unei pagini web.

4. The7 Responsive Multi-Purpose Theme se potriveste perfect oricarui site web, indiferent de dimensiunea acestuia. Este optimizata pentru motoarele de cautare si, de asemenea, dispune de o multime de pluginuri premium. Caracteristicile acestei teme sunt: optiuni nelimitate de design si de layouturi, Retina Ready, WooCommerce integrat, multiple laytouri pentru bloguri, portofolii si galerii, compatibilitate cu doua tipuri de sisteme de operare: iOS si Minimalist.

5. Be Theme Responsive Multi-Purpose WordPress Theme se distinge de celelalte teme premium oferite de WordPressp prin numarul mare de optiuni de laytout, portofolii, bloguri si alte peste 200 de coduri scurte. Este o tema dinamica ce se imbunatateste constant. Succesul mare al acestei teme este dat de permiterea instalarii layouturilor cu un singur click. Se pliaza pentru orice fel de site web: portofoliu personal, blog specializat, magazin online sau desigur, site de prezentare. Meniul pe o singura pagina, 82 de layouturi realizate care permit instalarea printr-un singur click, numarul nelimitat de stiluri de harti Google sunt doar cateva dintre caracteristicile acestei teme.

6. Brooklyn Creative One-Page Multi-Purpose Theme chiar daca este o tema destinata construirii unei pagini web detine trasaturi ce o claseaza in topul temelor dinamice si profesionale: permite personalizarea, Retina Ready, slider pe intregul ecran, compatibila cu pluginuri de traducere (de exemplu, WPML), navigare extrem de usoara si cursiva, integrarea a diferitelor widgeturi (Twitter, Flickr, Video).

7. Flatsome Flat Repsonsive WooCommerce Ttheme este o tema destinata construirii de magazine online. Este menita sa scoata in evidenta produsele sau serviciile comercializate pe un site web. Compatibilitatea cu WordPress 4.0, WooCommerce 2.2 si cu pluginul WPML, precum si optiunea de a adauga catalogul reprezinta indicii clare ca este o tema premium adresata celor ce doresc sa isi deschida un magazin online.

Nu de putin timp s-a ajuns la performanta de a imbina utilul cu placutul in web design. Mai exact, nu trebuie sa alegem intre premium si responsive, ci le putem avea pe amandoua intr-un singur site web atragator, perfect functional si care permite o navigare cursiva si placuta.