Website Premium

Pachetul, Website Premium'
timp de realizare 20-30 zile

Pachetul Premium se adreseaza companiilor care vor sa se diferentieaze de competitori in mediul online. Conceptul grafic pentru un asemenea site este creat cu o deosebita atentie la fiecare detaliu pentru a ne asigura ca rezultatul final este unic si iesit din tipare.

Asiguram obtinerea unei imagini online perfect adaptate conceptului pe care afacerea dumneavoastra doreste să o transmita, care sa surprinda personalitatea brand-ului si sa cuprinda toate dimensiunile produselor si serviciilor oferite.

Inclus in acest pachet:

Design premium. Cei mai buni profesionisti din echipa noastra vor realiza o experienta inovativa care sa trezeasca interesul, sa fascineze si sa ramana in mintea vizitatorilor site-ului.

Domeniu web. Va stam la dispozitie cu consultanta si suport tehnic pentru achizitionarea unui domeniu web de calitate necesar pentru publicarea oricarui site.

Sistem de administrare. Veti avea acces la un panou de administrare de unde veti putea modifica atat structura meniului cat si continutul sau imaginile de pe fiecare din paginile site-ului.

Optimizare SEO. Site-ul dumneavoastra va fi realizat folosind cele mai moderne tehnologii pentru a va oferi rezultate optime pe motoarele de cautare.

Animatii avansate. Nu folosim doar cele mai avansate animatii disponibile in prezent ci chiar depasim acest prag folosind tehnologii de programare inca experimentale.

Research de imagini. Pentru a proiecta o imagine profesionala in mediul online, echipa noastra se va ocupa de colectarea de pana la 20 imagini pentru site-ul dumneavoastra.

Garantie si suport. Timp de 6 luni din momentul finalizarii site-ului beneficiati de servicii mentenanta si suport gratuit din partea noastra.

Gazduire web 3 luni. Dupa realizarea unui site prin intermediul acestui pachet beneficiati de 3 luni gratuite de gazduire web.

Compara pachetele
STARTUP VALUE PROFESIONAL ENTERPRISE
Model Design Template Gratuit Template Modificat Personalizat Personalizat Premium
Gazduire +2 €/Luna +2 €/Luna Gratuit 3 Luni Grauit 6 Luni
Nr Pagini 7+ 15+ 25+ 40+
Formular Contact
Sectiune Administrare
Creare Cont Google Analytics
Modul Chat Online Nu Nu
Instalare pe Serverul Nostru
Adrese Mail Nelimitat
Semnatura Mail Personalizata Nelimitat
Functionalitate Newsletter
Statistici Vizitatori
Integrare Retele Sociale
Blog
Design Logo o Varianta
Optimizare Seo
Catalog Produse
Backup Zilnic
Galerie Video
Domeniu Gratuit
Introducerea firmei in Google Maps
Instalare pe Server Client
Structura website in toate limbile Europene
Predare Proiect 24-48 ore 3-5 zile 10-15 zile de la 20 de zile
Garantie & Suport Tehnic 3 luni 6 luni 8 luni 12 luni
Site-uri realizate cu acest pachet:

Advanced Health www.advancedhealth.ro

YUP www.yup.ro

Aqua Naturel www.aqua.ro

Biavati Events www.biavatievents.ro

Carpet & More www.mocheta-parchet.ro